U duhu proleća

Proleće važi za doba u godini koje je svima posebno drago. Smatra se pokretačem realizacija različitih životnih odluka, doba kada odlučimo promeniti neke dosadašnje navike, puni nas elanom i adrenalinom. Jednostavno, ima veliku ulogu u našim životima.


U čast najnežnijem godišnjem dobu, pišem svoj prvi post na novom blogu.

P1100465

Razigranost je takođe jedna od karakteristika proleća, pa u skladu sa tim, toplo preporučujem razigranost u odevanju, kako u bojama, tako i u samim modelima odevnih predmeta.

Moj današnji outfit je definitivno obeležen predivnom, nežnom, modernom i romantičnom suknjom od tila, koju sam sama napravila, u nežnoj roza boji.

P1100467

.  Kako bih naglasila njen volumen, u gornjem delu nosim uži i kratki top bez rukava, koji je isto iz moje kolekcije, jednostavan pa tako ovaj outfit a jednako dnevim koliko i večernjim.

Da bih malo ublažila nežnost i razigranost tila, takođe i elegantnu, baletsku liniju koju zajedno daju uzak top i pufnasta suknja, outfitu dodajem i kožu. Volim da spajam različite stilove oblačenja u jedan,pa sam tako eksperimentisala i na ovom, dodajući kožnu jaknu i kožnu torbicu sa nitnama (eko koža).

P1100480

P1100485

Kako bih zadržala stil oblačenja koji ja najviše volim i preferiram, za obuću sam izabrala visoke crne elegantne salonke, sasvim jednostavne (i poprilično neudobne).

To bi bilo sve za moj prvi post, a vama devojke ukoliko zatreba inspiracija za neku odevnu kombinaciju, možda vam baš ova bude od pomoći.

Puno poljubaca do sledećeg posta!

  • suknja od tila – S O N I A  creazzione  (informacije na mail sonia.creazzione@gmail.com ili na FB stranici )
  • top – S O N I A  creazzione  (informacije na mail sonia.creazzione@gmail.com ili na FB stranici )
  • jakna – New Yorker
  • torba – OVS
  • cipele – nebrendirane

 

by Sonja Disić 

 

20 thoughts on “U duhu proleća

  1. Evo i mene u poseti tvom blogu 🙂 Dopada mi se tvoja odevna kombinacija, a posebno suknjica 🙂 Jos jednom, VELIKI VELIKI LIKE za to sto sama sijes i dizajniras 🙂 Zaista se odusevim kada vidim tako kreativne mlade ljude, a posebno ako je u pitanju modni dizajn 🙂 to je jedna od mojih ljubavi kojoj bih volela da se posvetim. Samo napred i zelim ti puno uspeha! Veliki pozdrav! I da, imas moj follow 🙂

    chickouzina.wordpress.com

    Like

Leave a comment